MOJE KUVARSKE RADIONICE

Mnogi se možda ne sećaju da je kuvanje nekada bilo zabavno. Možda je za neke to bio izazov dugo godina. Kada shvatimo da svakoga dana treba izneti neko jelo na sto, sve se pretvara u obaveze. U doba pandemije kada su nam mogućnosti izlazaka ograničene verujem te obaveze postaju još omraženije. Pošto je jelo neophodno, a kuvanje može biti umetnost, predlažem da pretvorimo umetnost kuvanja  u zabavu.

NUDIM VAM PROVOD I UZ TO KAKO ISKALITI KUVARSKE VEŠTINE

Otkrijte ili usavršite kuvanje kroz moje kuvarske radionice. Iskoristite to kao noć za sastanke. Odaberite temu ili kuhinju, isprobajte nešto novo. Posetite me u mom kuvarskom ateljeu. Časovi su organizovani u grupama u zavisnosti od broja prijavljenih.

Kuvarske radionice su za odrasle i nisu pogodne za decu mlađu od 15 godina. Trajanje  radionice uključuje vreme za predavanje i kuvanje kao i vreme potrebno za uživanje u jelu onoga što ste napravili. Samo gosti koji rezervišu i plate termin mogu aktivno učestvovati u kuvarskoj radionici dok su časovi u toku. Nisam u mogućnosti da primim gledaoce niti obezbedim čekaonicu za prijatelje ili članove porodice.

KUVARSKE RADIONICE PO KATEGORIJAMA

Bilo da ste potpuni početnik ili profesionalac u kuhinji, za svakog postoji poneka kuvarska radionica. Časovi kuvanja će vas uvesti u veštinu kuvanja, a potom ćete biti nagradjeni opuštanjem i uživanjem u plodovima vašeg rada uz ukusno jelo pod vodjstvom profesionalnog šefa kuhinje. Sve je osmišljeno informativno i praktično, ali dovoljno lagano da ćete se zabaviti dok učite. Bez obzira da li dolazite sami na čas, u paru ste ili ste deo veće grupe, mi ćemo biti fleksibilni u obuci i naš atelje će vam pružiti maksimalni ugodjaj. Smislili smo različite pakete usluga  za korporativne događaje, rođendane ili posebne prilike. Štaviše, ukoliko niste sigurni šta vas zanima o podučavaju  veštine kuvanja posavetovaćemo vas ili objasniti detaljnije.

meso kuvarske radionice
MESA
RIBE
POTAŽI I SUPE
PIRINAČ
TESTENINA

MOJI DOSADAŠNJI ANGAŽMANI

KOJA KUVARSKA RADIONICA JE ZA VAS

Bilo da ste potpuni početnik ili profesionalac u kuhinji, za svakog postoji poneka kuvarska radionica. Pokazaću vam kako da pripremite gozbu, pre nego što sednete i uživate u svojim ručno izrađenim kreacijama. Radićemo na samopouzdanju da kuvate koristeći razne začine i pripremite neka ozbiljno impresivna jela.